UH PROTOKOLI

hedonizam, hrana i pokret

Naredna 4 meseca imamo mentorski program koji kao radni naslov nosi “UH protokoli” i on je prirodna posledica FPa.

Njegova ideja je da steknete kompetencije i održive navike za “život posle fastinga”.

Akcenat na ovom programu će biti na dve stvari – usvajanju nekih navika i razotkrivanju samog mehanizma njihovog formiranja (skript navike).

Glavna filozofija projekta je – hedonizam.

Želimo da dostignemo taj nivo razumevanja stvari na kojem ćemo utrenirati kako da uživamo u svrsi i svakom aspektu hrane i pokreta.

Planiranje, izbor, priprema i realizacija obroka/vežbanja treba da su čin vrhunskog telesnog uživanja i da ih ne radimo zato što bi trebalo nego zato što želimo.

Projekat će voditi Leposava, Goran i Igor.

Leposavin zadatak kao trenera za ishranu – će biti da vam produbi znanje o hrani, pojedinim namirinicama i nutrijentima o načinima pripreme hrane kao i u uklapanju toga u svakodnevni životni ritam.
Zapravo učićete ono što uče nutricionisti.

Goranov posao kao fitnes kouča – će biti da vam izgradi kompetencije o pokretu i njegovom odnosu sa biologijom, da vas nauči osnovama pravilnog funkconalnog treninga, planiranja vežbanja i organizacije tog dela vašeg života tako da možete da se sinhronizujete sa time. Drugim rečina naučićete ono što uče fitnes treneri.

Igorov cilj je da vas nauči kako da kroz prizmu dve navike – planiranje obroka i redovonog funkcionalnog vežbanja – shvatite kako se navika formira, gradi, integriše i naravno kako da brišu nekorisne navike.

Ovde ćete dobiti znanje koje retko ko ima i koje je osnov bilo koje kompleksne promene.

Samo čovek koji vlada svojim navikama može da sprovede kompleksne poduhvate u suprotnom je statistički nemoguće da uspemo.

Program počinje 15. februara i traje do 3. juna.

Biće organizovan tako što ćete u zatvorenoj Telegram grupi – 3x nedeljno dobiti video ili tekstualni sadržaj, kao i celu podršku kroz koju ćemo kao i do sada sarađivati.

Što se tiče fastinga – zadržavamo prozor od 18/6 i periodično ćemo prema potrebi grupe i tempu rada organizovati i prolongirani fasting.

Pilot projekat

Ovo je pilot projekat i zato na njega zovemo samo vas – ljude sa kojima već imamo razvijen odnos poverenja.

Sledeći ovakav projekat će krenuti od kraja maja i on će biti komercijalni.

Cena pristupa programu je simbolična i plaća se u četiri rate od po 50€.

Od maja – cena će biti ista kao za FP i ovaj program će biti namenjen ljudima koji su vec prošli kroz FP ili su već fit i žele da idu dalje.

Ograničenje
Minimalan broj ljudi koji nam je potreban za upis je 30 i zato hajde sada prijavite se da vidimo da li radimo

Svi detalji oko uplate Vam stižu u mailu nakon prijave.