Preko 40.000 članova Mangrowe zajednice!

KORTIZOLSKI DETOKS

Svim članovima MNGRWZ poklanjamo sedmodnevni protokol za optimizaciju kortizola i regulisanje stanja hroničnog stresa, umora, ekscesivnog gojenja u predelu stomaka.

Klikni na dugme ispod i prijavi se za sedmodnevni kortizolski detoks?

Obuhvata
dva dela.

Prvi deo sadrži objašnjenje funkcije kortizola i njegove uloge, kao i anomalija koje nastaju kao posledice njegovog disbalansa.

Najjednostavnije, želimo da demistifikujete stres i da shvatite – kako da upravljate njime.

Drugi deo se sastoji od praktičnih alata za upravljanje kortizolom.

Prvi deo čini nekoliko videa koje daju teorijsku osnovu (i imaju jednu bitnu neurobiološku funkciju), a drugi su kratke “kako da” lekcije u kojima vam govorim o tome šta da uradite kako biste postigli cilj.

Da li želiš da se prijaviš za Kortizolski detoks?

Asistenti i članstvo.

Za sva vaša pitanja – na raspolaganju vam stojimo naš naučno stručni tim. Sa nama komunicirate preko

Facebook grupe

Telegram grupe, ili

putem email-a.

Kada se prijavite za par minuta proverite mejl – tu ćete dobiti pristup grupama i verifikovati svoje članstvo u MNGRW zajednici. Članarina se ne plaća.

Kao Članovi MNGRWZ – dobijate pristup free servisima i sadržajima, premijerama, projektima i 3 puta godišnje dobijate pravo na “drop” – na oko 70% popusta za proizvode iz Mangrowe klinike (koje nikada ne morate da kupite – samo je mogućnost koju drugi nemaju. 

Članom se smatra onaj ko je popunio pristupnicu i dnevno ima minimum minuta obrazovanja bilo kog sadržaja – promovišemo koncept permanentnog obrazovanja.

KREĆEMO SA KORTIZOLSKIM DETOKSOM ZA
24h Timer
Igor Rakić
Mentor
igor-potpis