Mangrowe

ORGANIZATORIMA KONTEH SAJMA POKLANJA

Uvek je pravo vreme za

Lični razvoj

Naši online kursevi nisu mitovi, već “super-moći” koje su danas dostupne svima kroz Mangrowe školu intelektualnih veština, a koja su neophodne svakom ko želi da ostvari napredak na ličnom i profesionalnom planu.

Zamislite da učestvujete na trci izdržljivosti. Ukoliko možete da trčite brže od drugih i trčite duže, moći ćete da pređete veće distance za kraće vreme, zar ne? Naši kursevi funkcionišu na isti način, učeći vas kako da brže usvajate nova znanja, koja trajnije ili trajno ostaju usvojena, ili kako da bolje upoznate i “ovladate” biologijom svog tela tako da određene biološke procese dovedete u pravilan način funkcionisanja.

Uz naše veštinu moći ćete da usvojite više znanja, za kraći period od drugih ljudi, ili da imate kvalitetniji san, da imate oštriji fokus, bolju memoriju itd..

Kursevi koje ste dobili su:

Brzo Čitanje 1

Kurs o naprednim tehnikama čitanja i motivacionim strategijama.

Brzo Čitanje 2 - vežbaonica

Viši kurs Brzo čitanje sa osnovama razvojne pismenosti. Kroz 21 dnevnu vežbaonicu usavršićete svoju tehniku Brzog čitanja i pretvoriti je u naviku.

Organizacija učenja

Metodika učenja, strategije za podizanje fokusa i tehnike obnavljanja.

Utisci polaznika

Ko može da nauči veštine iz naših kurseva?

Bilo ko.

Za savladavanje veštine kroz naše kurseve nije potrebno predznanje. Bilo ko, nezavisno od stepena obrazovanja ima pravo na lično usavršavanje.

Reference.

0

godina rada

0 K+

polaznika

0 +

online kurseva

0 +

sati lekcija

Još utisaka polaznika.

Počnite sa učenjem odmah

POKLANJAMO VAM

3 kursa

Brzo Čitanje, Brzo Čitanje Vežbaonica i Organizacija učenja