Mangrowe

Fasting

Poklanjamo Kurs, eBook i e-kartu za ZoomLive

projekat

O Fastingu.

Bilo da neko kao krajnji rezultat želi da smrša ili poveća telesnu masu, podmladi se (na ćelijskom i estetskom nivou), poveća stepen dnevne efikasnosti, budnosti, kognitivnih performansi, emocionalne stabilnosti, nivoa enegije, opuštenosti, kvalitet spavanja, stavi pod kontrolu insulinsku rezistenciju ili dijabetes tipa 2, impulsivno jedenje, zavisnost od šećera ili da izgradi doslednost i disciplinu – koncept fastinga je prva stanica na kojoj treba da radimo.

pričaćemo na

ZoomLive-u.

02. maja održaću ZoomLive o Fastingu.

Svi vi koji se preko ove stranice prijavite za Osnove fasting protokola dobićete e kartu za Zoom Live. Čućete iz prve ruke rešenja koja sam naprvio pomoću ovog koncepta.

Govoriću otvoreno o svim izazovima i konceptima kako sam se “vratio iz rupe” od osobe sa 170kg, dijabetesom, hipertenzijom, narkolepsijom i bankrotom od 500,000 €.

Na Live-u biće prisutni i ljudi iz mog programa koji su isto tako napravili velike promene. Govoriće o svim rezultatima koje su postigli, ne samo telesnim i vi ćete kao gosti Live-a moći da postavljate pitanja.

Prijave za

“Osnove fasting protokola”

Ovde možete da se prijavite za lajv snimak, za Free Kurs i eBook.

Poklanjamo vam:

  1. kurs “Osnove fasting protokola”

  2. eBook u kojem sumiramo naučno tačne osnove Fasting protokola

  3. e-kartu za ZoomLive sastanka koji ću održati 02. Maja, u kome ćete moći da čujete više o samom mentorskom procesu “Mangrowe Fasting protokola”, kako ga vodim sa ljudima, poslušate iskustva naših polaznika i odgovore na pitanja koja su gosti Live-a postavljali.

Napomena

Nakon popunjavanja prijavne forme proverite Vaš mejl. Poslaćemo Vam informacije i instrukcije kako da:

  • napravite pristup platformi,
  • o eBook-u, kao i
  • link za prijavu za Zoom Live-a koji će biti održan 02. Maja.


SAV pomenuti sadržaj vam POKLANJAMO!

Započni svoju promenu danas

Ostani u kontaktu sa najnovijim informacijama vezanim za lični razvoj.

POKLANJAMO VAM

oSNOVE FASTING PROTOKOLA

KURS, E-BOOK, E-KARTU ZA zOOM LIVE