Kortizol.

Zašto se lako gojimo i teško “skidamo” stomak.

Kako

Pravimo salo?

Postoji definisan biohemijski mehanizam pomoću kojeg mi veoma lako pravimo salo i skladištimo ga. Ne ulazeći u to zašto nas o njemu ne uče dok smo tinejdžeri, ostavljamo po strani, ali sigurno je da bismo danas imali daleko manje depresivnih i debelih ljudi da su nas ovome naučili kada smo bili u pubretetu.

Jednostavno – fiziološki mehanizam koji stoji iza ove pojave – može da vam omogući da ovo leto konačno dočekate “ravnog stomaka”, zdraviji, energičniji i estetski lepši.

Započni svoju promenu danas

Ako vas interesuje rešenje ovog problema, koji ima neslućeno veliki broj ljudi, bez ikakve ideje kako da ga reše – POKLANJAMO VAM:

  1. kurs “Osnove fasting protokola”

  2. eBook u kojem sumiramo naučno tačne osnove Fasting protokola

  3. e-kartu za ZoomLive sastanka koji ću održati 02. Maja, u kome ćete moći da čujete više o samom mentorskom procesu “Mangrowe Fasting protokola”, kako ga vodim sa ljudima, poslušate iskustva naših polaznika i odgovore na pitanja koja su gosti Live-a postavljali.

Ostani u kontaktu sa najnovijim informacijama vezanim za Intermitentni fasting.

Šta?

Nakon.

Nakon ovih informacija – vaš odnos sa vašim masnim zalihama će evoluirati. Iako, ¾ vas neće uraditi ništa po tom pitanju – znaćete da možete i moći ćete sebi da kažete: “Nije sudbina u pitanju, nisam baksuz – ja sam odlučila (odlučio) da izgledam kako izgledam!”

Napomena

Nakon popunjavanja prijavne forme proverite Vaš mejl. Poslaćemo Vam informacije i instrukcije kako da:

  • napravite pristup platformi,
  • o eBook-u, kao i
  • link za prijavu za Zoom Live koji će biti održan 02. Maja.


SAV pomenuti sadržaj vam POKLANJAMO!

POKLANJAMO VAM

oSNOVE FASTING PROTOKOLA

KURS, E-BOOK, E-KARTU ZA zOOM LIVE