CEDA Protokol.

Molekularni botoks i mlađi izgled za tri nedelje.

Šta je

Biološka kozmetika?

Koža je najveći organ koji imamo i u odnosu na lepotu kože možemo da znamo i kakva je naša “unutrašnja lepota” u biološkom smislu. Kakva nam je koža toliko su kvalitetni biološki mehanizmi koji su zaduženi za regeneraciju ćelija.

Mi veoma lako pravimo star izgled. 75% ljudi izgleda starije od svog biološkog uzrasta. To je proces kroz koji smo sami prošli i koji je na svu sreću reverzibilan. Ne govorimo samo o estetskoj lepoti – nego o biološkoj mladosti.

U svakom slučaju postoji opisan mehanizam starenja i podmlađivanja koji bi trebalo da znate – pre nego što se razočarate i površinsku kozmetiku koja koliko god da je skupa – NEMA DUGOROČNO DEJSTVO.

Započni svoju promenu danas

Ako vas interesuje rešenje ovog problema, koji ima neslućeno veliki broj ljudi, bez ikakve ideje kako da ga reše – POKLANJAMO VAM:

  1. kurs “Osnove fasting protokola”

  2. eBook u kojem sumiramo naučno tačne osnove Fasting protokola

  3. e-kartu za ZoomLive sastanak koji ću održati 02. Maja, u kome ćete moći da čujete više o samom mentorskom procesu “Mangrowe Fasting protokola”, kako ga vodim sa ljudima, poslušate iskustva naših polaznika i odgovore na pitanja koja su gosti Live-a postavljali.

Ostani u kontaktu sa najnovijim informacijama vezanim za Intermitentni fasting.

Vaša

Odluka.

Shvatite nauka i tehnologija su objasnile većinu stvari koje nas more i samo je vaša odluka da li ćete ili nećete da iskoristite ova saznanja.

Napomena

Nakon popunjavanja prijavne forme proverite Vaš mejl. Poslaćemo Vam informacije i instrukcije kako da:

  • napravite pristup platformi,
  • o eBook-u, kao i
  • link za prijavu za Zoom Live koji će biti održan 02. Maja.


SAV pomenuti sadržaj vam POKLANJAMO!

POKLANJAMO VAM

oSNOVE FASTING PROTOKOLA

KURS, E-BOOK, E-KARTU ZA zOOM LIVE